Calatorii pe Vamfim

Colectia Intalniri In Alte Dimensiuni, Editura Solteris, 1994

 

  In aceasta lucrare autoarea descrie cu lux de amanunte calatoriile ei in corp astral, sub indrumarea ghidului ei spiritual-astral Zen, pe planeta Vamfim (Marte) si experientele ei de acolo.
   Cititorul are ocazia sa parcurga descrieri amanuntite ale locuitorilor acelei planete, vamfimienii, precum si a multor aspecte din viata lor si despre : relatiile lor sociale, familiare, organizarea comunitatilor lor, si multe detalii despre planeta Vamfim, cu relieful si forma ei. Melfior Ra este condusa sa vada cu ce se indeletnicesc vamfimienii, cum arata Navele Nori, un fel de nave spatiale pentru calatorii interplanetare, scolile lor, resursele lor alimentare si minerale si modul lor de utilizare. Este condusa sa viziteze Zona Fenomenului Praix, Zona Sfincsilor, Zona Izvoarelor, Zona Cimitirelor, Zona Plantatiilor de Iur, Zona Nevazutelor, Zona Proeminentelor, Zona Iluminatilor, Zona Initiatilor, toate locuri esentiale pentru intelegerea corecta a vamfimienilor si a modului lor de viata.
   In incheierea cartii autoarea reda "Un interviu cu extraterestrii" in care transmite mesajul acestora catre pamanteni cu privire la necesitatea purificarii lor si primele referiri la iminenta Mare Schimbare, Misiunea Romania si la un asteroid de proportii uriase, a carui traiectorie ameninta integritatea planetei noastre.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016