Taina Profetului


Editura Vultur ZM, 2000

 

  O interesanta incursiune in trecut, in Arabia secolului al VI-lea dupa Hristos, urmarind povestea vietii lui Mahomed, profetul si fondatorul religiei islamice.

  In aceasta lucrare Melfior Ra, ne dezvaluie revelatiile si comuniunea Profetului Mahomed, cu Arhanghelul Gabriel. Se mai descrie si Misiunea Profetului Mahomed, de a scoate de sub tutela multitudinilor de zeitati, triburile nomade asiatice si a le aduce sub tutela aceluiasi MARE ZEU, numit de Mahomed si apoi de adeptii sai, ALAH.
  Ceea ce este cu totul inedit si descris in aceasta carte este starea trairii comuniunii si a comunicarilor prin revelatii emise de Arhanghelul Gabriel lui Mahomed, stari cunoscute in toata plenitudinea doar de cei doi si nimeni altcineva niciodata. Cine are urechi sa auda !
  Astfel Arhanghelul Gabriel, care I se arata ii comunica destinul sau ii transmite invataturi sacre si il pune chiar sa le scrie, ( desi el nu stia carte ). Toate acestea sunt cuprinse mai tirziu in CORAN, ca " SURE" versete care insumeaza, legile islamice, profetiile lui Mahomed, scriptura de baza a islamului.
  Mahomed, duce o lupta grea cu ignoranta, invidia, denigrarea si ironiile celor din jurul sau, reusind totusi sa convinga ca noua religie este menita sa scoata poporul, triburile nomade, din haosul religiilor politeiste inchinate la idoli si zei falsi.
  Incepe apoi Jihad-ul, razboiul sfant care avea misiunea de a impune noua religie si pe Allah, intregului Orient Mijlociu, ceea ce s-a si intamplat dupa lupte grele impotriva necredinciosilor.

Valentin Teodorescu

...Ales am fost de Dumnezeu
  Prin vestitorul Gabriel
Sa profetesc pentru Islam
Punand cuvantul in CORAN.

"Sfantul Coran"

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016