Din Tainele Faraonilor

 

Colectia Incursiuni Prin Vietile Anterioare, Editura Misiunea Romania, 1997

 

  Din perioada Marii Civilizatii a Egiptului Antic, au ramas peste milenii multe mistere, taine neelucidate nici pana astazi despre care istoricii nu pot decat sa speculeze in lipsa de dovezi concrete palpabile.
  In aceasta carte Melfior Ra dezvaluie anumite Taine ale casei faraonice din Egiptul Antic. Aceste taine le-a descoperit prin regresii in timp si incursiuni prin vietile anterioare. Astfel autoarea a redescoperit si comunicat cititorilor MARILE TAINE, la care aveau au acces numai cei ce le-au trait cindva.
  Autoarea a descris cu lux de amanunte intimitatile si zbuciumul sufletesc aa Marii Regine Tiy si a Reginei Nefertiti, precum si incercarile faraonului Aknaton si a reginei Nefertiti de a efectua trecerea de la politeism la monoteism. Pentru scurt timp ei au si realizat aceasta, dar ca urmare a instaurarii monoteismului faraonul Aknaton a fost suprimat, regina Nefertiti indepartata de la tron iar urmatorul faraon Tutankamon, deasemeni ucis iar preotii amoniti au reinstaurat politeismul, reforma religioasa, prin care omenirea a mai ramas citeva milenii in intunericul asupririi si ignorantei.
  Aceste taine si multe altele, nu pot fi niciodata deslusite altfel decat prin metode oculte, esoterice, de catre cei care au ajuns la o anumita cunoastere in aceasta directie.
  Melfior Ra a scris aceasta carte ca si pe celelalte, bazandu-se pe informatiile accesate prin metoda dedublarii astrale, a bilocatiei, a regresiei in timp, fiind ajutata de ghizii ei spirituali-astrali.
  Cititorii pot afla din aceasta carte amanunte despre Casa Faraonilor din Egiptul anilor 1380(i.Chr.), despre dinastia Amenofis, detalii din viata faraonilor Amenofis al III-lea si Amenofis al IV-ulea (cunoscut si sub numele de Akhnaton), amanunte si secrete din viata Marii Regine Tiy si a fiicei ei, printesa Taduhepa (renumita ulterior Nefertiti).
  Autoarea mai expune si alte informatii interesante despre ceea ce a fost Orasul Soarelui-Akhetaton, un oras de vis si lumina, oras al fericirii si iubirii, situat la nord de Teba (Teba - orasul resedinta al Casei Faraonilor din Dinastia Amenofis). Autoarea dezvaluie taine despre religia politeista egipteana, despre lupta de o viata a unor personalitati, de a impune o reforma religioasa, de a aduce Celor doua Tari ale Egiptului, credinta monoteista in Unicul zeul Aton-Ra, simbolizat de soarele auriu, incercare zadarnicita, de Marii Preoti politeisti prin metode precum crima, tradare, manipulare si chiar magie neagra, pentru a nu-si pierde puterea si privilegiile.
  Cartea relateaza deasemenea si unele adevaruri din viata scurta si zubimata a tanarului faraon Tutankhamon (al carui nume initial era Tutankhaton) si a tinerei lui sotii Ankhsenpaton, cea de-a treia fiica a reginei Nefertiti, precum si raspunsul la intrebarea : "Ce s-a intamplat cu regina Nefertiti dupa asasinarea lui Tutankhamon si preluarea puterii de catre Marii Preoti Amoniti ? "
  In incheierea cartii, cititorii vor gasi un mesaj din partea reginei Nefertiti, transmis prin intermediul autoarei, noua, civilizatiei pamantene de la sfarsitul Erei Pestilor, inceputul Erei Varsatorului.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016