Taina Reginei Semiramida si a gradinilor suspendate

 

Editura Vultur ZM, 1999

 

  Este o carte care alaturi de "Din Tainele Faraonilor", "Taina Profetului" si "Taina Muntelui" reprezinta o incursiune intr-o viata anterioara a autoarei. Astfel ea descrie cea mai semnificativa perioada din viata frumoasei si vestitei Semiramida, regina din Saba, perioada in care are loc faimoasa intalnirea dintre ea si mult mai vestitul rege Solomon, rege al israelitilor si unul din cei mai intelepti si spirituali oameni ai vremii.
  Prin regresii atemporale autoarea ne dezvaluie ceva ce in " Vechiul Testament " a fost pe scurt mentionat, si anume, relatia intima dintre Inteleptul Solomon, regele israielitilor si regina Semiramida. Melfior Ra, vine cu amanunte in ceea ce priveste scopul construirii "Gradinilor Suspendate" si descrierea acestora, intrucit prin regresii atemporale Melfior Ra a vizitat faimoasele Gradini Suspendate, ramase in istorie ca una din Cele Sapte Minuni Ale Lumii.
  La inaugurarea acestei minunate constructii a fost invitat si regele Solomon, impreuna cu toti regii si imparatii vremii. Solomon, s-a reintalnit cu cea de care se indragostise cu cativa ani in urma la palatul sau din Ierusalim, si l-a cunoscut pe printul Menenik, fiul Sau si al reginei Semiramida, rodul tainicei lor iubirii.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016