Scola initierii astrale

 

Colectia Misterele Omenirii, Editura Vultur ZM, 2001

 

  Prin aceasta lucrare autoarea ne aduce la cunostinta informatii despre "SCOALA INITIERII ASTRALE " scoala din alt plan dimensional, scoala la care participa fiintele umane terestre care au dobindit cunoasterea si puterea de a se dedubla, de a se detasa de corpul carnal, de trupul fizic, pentru a calatorii astfel in plan astral si a frecventa astfel SCOALA INITIERII ASTRALE OCULTE, scoala condusa de fiinte imateriale extraterestre.
  "Scoala Initierii Astrale" a fost scrisa pe baza informatiilor comunicate autoarei de catre ghizii ei astrali, de catre entitati de lumina provenite din alte dimensiuni spatiale si vibrationale. Cititorul poate afla, pe scurt, drumul parcurs de autoare pentru trezirea ei spirituala si constientizarea misiunii sale, drum pe care a fost ajutata si indrumata de diferiti ghizi spirituali si de alte entitati extraterestre; poate citi despre cele doua scoli de metafizica, una in plan subtil, astral, la care se va ajunge doar prin dedublare si una in plan fizic, despre materiile ezoterice si oculte care se "predau" in aceste scoli .
  Melfior Ra, descrie intalnirea ei cu Ael, o entitate superioara care a contactat-o si a condus-o pe planeta de pe care provenea ea si anume Epsilon - o planeta scoala, cu noua nivele de cunoastere spirituala. Entitatea Ael ii comunica autoarei intr-o intrevedere ulterioara, ce anume se doreste din planurile cele mai subtile, din sferele cele mai inalte, pentru civilizatia de pe Geea (Planeta Pamant) incepand cu era Varsatorului.
  In ultima parte a cartii, Melfior Ra descrie o confirmare in plan fizic, la tot ceea ce percepuse-vazuse-traise si scrisese. Confirmarea a venit din partea entitatii Ael, care i-a aparut in miez de noapte si i-a oferit Lumina, prin aprinderea unei veioze, asigurandu-i astfel pacea sufleteasca necesara pentru a-si continua lucrarea.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016