Sant Thakar Singh

Sant Thakar Singh  a fost un învățător spiritual în Sant Mat linia de sfinți contemporani.

          SANT THAKAR SINGH , a spus:

“ Noi ar trebui  sa traim aceasta viata de scurta durata in directia cea buna,

deoarece scopul vietii noastre umane este de a ne realiza ca suflet si de

 a-L gasi pe Dumnezeu.”

 

 

 SANT MAT- CALEA SFANTA

 

In luna Mai 1999 am fost invitata in Odesa-Ukraina la ]ntalnirea cu Maestrul Sant Takar Sing, din India, dupa ce in prealabil am participat la mai multe conferinte sustinute de reprezentantul maestrului in Romania, si am primit informatiile necesare despre Sant Mat- Calea Sfanta.

Acolo in Odessa in prezenta Maestrului, am primit initierea in Sant Mat,  iar in anul 2001 am primit “Autoriztia pentru Reprezentantii de initiere in Sant Mat.”

Intre timp am predat alte initieri, dar acum in anul 2014 Maestrul Sant Takar Sing, mi-a cerut insistent, in repetate randuri sa transmit celor doritori initierile in Sant Mat.

Initierea in Sant Mat consta in doua metode secrete  de meditatie care se transmit numai in Sant Mat , precum si  transmiterea Simran-ului…

Simranul are marea putere de a deschide spatiile de inalta vibratie atat din interiorul fiintei umane cat si din exteriorul fiintei. De asemeni Simranul are puterea de a fi pavaza fiintei umane si de a indeparta din apropierea ei energiile negative, precum prin Simran putem verifica entitatile invizibile ochiului uman , care daca sunt din spatii de vibratie joasa dispar  in prezenta Simranu-lui, intrucat Simranul este incarcat cu puterea si energia Divinitatii prin Maestrul Sant Tahkar Singh care a accesat si condus multi ani Sant Mat – Calea Sfanta. Acum doreste ca prin discipolii sai aceasta invatatura sa fie cunoscuta si accesata spre realizarea Sinelui Superior.

 

                                                                                       Melfior Ra

 

 

Melfior Ra in Ucraina-Odesa, cu Maestrul Sant Thakar Singh

In anul 1999 luna Mai.