Revelatii Din Sfera Divina

 

Editura Vultur ZM, 2001 &  2002 (Editia a II-a Revizuita)

 

   Prin acest volum, autoarea ne descrie de fapt incununarea realizari starii sale de purificare si evolutie spirituala. Aici ne dezvaluie in toata splendoarea calatoriilor sale astrale, trecerea prin diferite stari de constiinta si frecventa vibrationala, pina la contopirea cu Creatorul, in spatiul dimensional al SFEREI DIVINE. Spatiu in care Melfior Ra a intrat numai dupa ce s-a divizat in milioane sau chiar miliarde de particule-atomi-scintei. Astfel a fost adusa in stare sa inteleaga ca un spirit se poate diviza in milioane sau miliarde de particule scintei si ca fiecare particula scinteie poate fi trimisa la intrupare-vietuire pe oricare din planetele sau spatiile dimensionale din Marele Macrocosmos, care este creatia UNICULUI CREATOR.
   In multe din calatoriile astrale amintite mai sus se intalneste cu Invatatorul si cu Doamna Luminii, o denumiri folosite pentru a se referi de fapt la Iisus Cristos si Fecioara Maria, de la care primeste nenumarate binecuvantari si daruri energetice menite sa o ajute in "drumul" sau. Autoarea primeste confirmari si instructiuni asupra misiunii sale spre slava Divinitatii, primind deasemenea Lumina, pentru a o transmite pe Pamant tuturor celor care o doresc. Ea este transformata in diferite structuri energetice gen piramide sau flori de Lumina, sau divizata in milioane de particule-atomi, fie pentru a fi purificata sau energizata, fie pentru a fi transportata in interiorul unor temple din acele sfere inalte unde nu se poate patrunde decat in acest fel, traind clipe de extaz si transfigurare in fiecare particula a esentei ei existentiale.
   Dintre revelatiile de care are parte in aceste calatorii se numara patrunderea tainei nasterii si vietii Fecioarei Maria si a nasterii Fiului lui Dumnezeu, o privire asupra circuitului fluido-energetic care leaga planeta noastra si toate celelalte planete din sistemul nostru solar la Soare, prin intermediul piramidelor existente pe fiecare din aceste planete, angajandu-le in acest sublim angrenaj cosmic avand ca centru Soarele, care este resedinta a celor mai evoluate spirite din acest sistem solar, si vizionarea unui "filmulet" care arata revenirea Domnului Iisus Cristos aici pe Pamant pentru a lumina intunericul in care traim, precum si o intalnire cu spiritul celui care a fost intrupat si cunoscut ca Sfantul Francisc de Assisi, un purtator al sacrelor Stigmate si intemeietor al Ordinului Franciscan.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016