ORGONITE

PIRAMIDE

     Orgonul, Chi, Prana, Eter, Reiki, Ki , Forta divina, este o sursa inepuizabila de energie pozitiva, o energie naturală care purifică si vindecă viaţa īn toate aspectele ei. Cunoscuta din cele mai vechi timpuri sub denumiri diferite este ignorata de marea majoritate a oamenilor desi  folosirea orgonului este o modalitate naturală şi ieftină pentru a contrabalansa efectele dezastruoase ale energiilor artificiale răspāndite cu atāta uşurinţă de om.
    Orgonul neutralizează efectele multiplelor genuri de radiatii cu care suntem bombardati zilnic (unele radiatii sunt emise chiar de aparatura noastra casnica : routere wireless, celulare, bluetooth, cuptoare cu microunde) ale radiaţiilor electromagnetice, antene telefonice care emit microunde, ale cāmpurilor magnetice dizarmonioase, ale radiaţiilor nucleare emise de centralele atomice sau dieferite radiatii artificiale produse in urma razboiului climatic.

    Capacitatea Orgonitelor de a ne pune in rezonanta energia primordiala, cu sursa vieţii ne ajuta atunci cand venim in contact cu aceste dispozitive, sa ne imbunatatim sistemul imunitar, sistemul circulator si respirator incarcand cu energie corpul nostru. Aceasta capacitate este benefica tuturor sistemelor vii: plante, animale si noua oamenilor.
   W. Reich - redescoperitorul orgonului a demonstrat stiintific existenta orgonului identificand proprietatile si caracteristicile energiei orgonice : este lipsit de masa, patrunde prin materie, umple spatiul de pretutindeni, vibreaza continuu  este masurabil. Orgonul are o mare afinitate pentru apa, se acumuleaza usor in organism prin respiratie constienta, prin alimente, piele si desigur prin lichidele baute. Pentru incarcarea cu orgon a apei de baut eu recomand ca vasul, paharul sa nu fie din plastic sa stea asezat pe un dispozitiv orgonic si sa aiba si un capac tot orgonit.  Orgonul tinde sa se acumuleze nu se disipa.

Orgonul din atmosfera nu este strain corpului uman , este doar o alta forma de energie de aceea orgonitele concentreaza energia orgonica si ajuta corpul sa se ajute singur. Orgonitele stimuleaza sistemul nervos parasimpatic inducand o stare de relaxare si linistire. Sunt foarte benefice dispozitivele tinute langa patul din dormitor, ajuta la un somn linistit.

Indicatii : - asezati orgonitele pe birou, aproape de computer, tv, router wireles
              - asezati orgonitele langa patul din dormitor, in bucatarie langa vasul cu apa
              - purtati un pandativ orgonit - cu cristal de cuart- pentru contracararea radiatiilor zilnice
              - puteti incarca energetic apa din cada de baie - lasand un orgonit cateva minute in cada

Copyright © Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016

PANDATIVE
SFERE ORGONIT
TABLOURI   ORGONIT
BRATARI  ORGONIT
INELE, cercei, brose 
POMUL  VIETII
Sticker  orgonit
COMENZI

PERICOLUL RADIATILOR ELECTROMAGNETICE

Prima pagina