Misiunea Romania. Universul

 

Misiunea Romania&Universul, Editura Fidelia - Editura Stigma Plus, 1996

 

Misiunea Romania

 

Motto: "Prin descoperire am luat la cunostinta de taina aceasta, despre care va scrisei in putine cuvinte."

   "In cea de a patra sa carte, Melfior Ra, a adus la cunostinta cititorilor sai, MAREA TAINA EXISTENTA IN INTERIORUL Muntelui Retezat si anume PIRAMIDA NORDICA. Inalta scoala de Initiere oculta, in care au acces doar cei initiati si puri. Aceasta PIRAMIDA SCOALA, de fapt este o copie fidela a PIRAMIDEI LUMINII CELESTE, si este totodata si o arhiva-copie a ceea ce detine aceasta. Cele doua piramide sunt de fapt terminatiile bratelor Sud-Nord, a CRUCII ENERGETICE TELURICE.
  Astazi Romania se pregateste pentru a-si imbratisa destinul mult asteptat si anume acela de a deveni noua capitala spirituala a planetei avand misiunea de a ghida omenirea spre  cunoasterea divina si civilizatia spirituala care se doreste din sfere inalte, adica trecerea din regnul uman in cel SPIRITUAL.
  Lucrarea contine si alte expuneri interesante despre baza extraterestra aflata deasupra muntelui Rarau, la Pietrele Doamnei, despre adevarata origine a Sfinxului si Babelor din Bucegi, scopul si continutul lor despre "Popasurile telurice", niste orificii-tunele verticale in pamant, a caror autori, spune Melfior Ra, sunt un grup de entitati imateriale venite din alt sistem solar pentru a recupera ceva ce tot ei au depozitat cu milioane de ani in urma pe Pamant, mai exact in interiorul Pamantului.

Valentin Teodorescu

Universul

 

  Partea a doua a cartii este deasemeni o lectura fascinanta care se prezinta ca o incursiune in imensitatea incomensurabila si inimaginabila care este Universul, opera atat de complexa si perfecta a Divinitatii, Tatal Nostru Creator.
  Dupa dedublare, Melfior Ra este condusa de Zen la Piramida Luminii Celeste, de unde porneste alaturi de Invatator, la bordul unei Nave Nor, intr-o calatorie extraordinara pana la marginea Universului, care, dupa cum aflam din aceasta carte, Universul este totusi finit, in ciuda faptului ca este mult mai vast decat poate cuprinde orice om cu imaginatia lui .
   Pe parcursul acestor calatorii autoarea afla foarte multe despre originea Universului, despre procesul de formare ulterior marelui Big Bang (cum numim noi marea explozie cosmica care a dus la expansionarea universului) si despre Marea Implozie, care va insemna recomprimarea Universului, intoarcerea la origine. Melfior Ra invata multe si despre structura-componenta universului, acel agrenaj cosmic format din douasprezece galaxii, fiecare galaxie avand un numar de sisteme solare, fiecare sistem solar un numar diferit de planete, o incredibila organizare, intr-un cerc imens, in mijlocil caruia, undeva mult mai sus se afla Divinitatea , Inteligenta Suprema, Crealorul Intregului.

 

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016