ENIGMA SARCOFAGULUI

 

Editura MISIUNEA ROMANIA - 2007

 

Melfior Ra, descrie in aceasta carte trairile si initierile efectuate de ea si un grup de discipoli, in interiorul Piramidei, in Camera Regala, in Sarcofagul Sacru, locul initierilor oculte.

In anul 2006, in ziua de 27 Martie, ora 11,00 am ajuns in fata marelui edificiu, Piramida Luminii Celeste = Piramida lui Keops. La ora 12,00 eram in interiorul ei, in Camera Regala, in fata Sarcofagului gol, noi cele 30 de persoane din Romania, constiente de misiunea noastra si de faptul pentru care ne aflam acolo, dupa douazeci si sase de mii de ani, la incheierea acestui ciclu cosmic.

Pe rand, unul cate unul, am intrat in sarcofagul gol si fiecare a primit pe viu initierea astrala, fiind asistat in plan subtil de fiintele imateriale, de Marii Maestrii Cosmici, de Marii Preoti, de initiatii Atlantidei si ai Scolii de Initiere Egipteana.

Fiecare discipol a trait, a simtit si a primit cu iubire deschiderea canalului energetic, clarvederea, contopirea si reconectarea la circuitul energetic dintre cele doua lumi si planuri dimensionale, spatiul tridimensional al lumii fizice si spatiul celest, a fiintelor imateriale.

Am vizualizat cu totii fiintele de Lumina, pe Marii Maestrii si Avatari Cosmici.

Marele Maestru si Avatar Cosmic, Thoth-Atlantul, era cel care prezida, coordona si efectua initierile. Am vocalizat mantrele Sale. Sarcofagul Sacru, Camera Regala, si Piramida Luminii Celeste, vibrau, se cutremurau, se infiorau odata cu noi. Am trait clipe inaltatoare de neegalat si de netrait in alta parte pe acest Pamant. Axa energetica a eternului edificiu, percepea si primea conectarea noastra la fluxul ei, transportand spre Inalt, reconectarea noastra la Scoala Initierii Astrale.

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016