Eli,primul meu ghid astral

 

Colectia Intalniri In Alte Dimensiuni, Editura Solteris, 2002

 

  Aceasta carte ne conduce, pentru inceput, in urma cu cca 10 ani, intr-o perioada cand autoarea avea primele ei tangente (din aceasta viata) cu lumea spirituala, ezoterica, oculta, perioada cand sub influenta lui Eli, a trait primele stari de constientizare si dorinte de de cunoastere oculta, care reprezinta piatra de temelie a ceea ce este astazi "fenomenul Melfior Ra".
  In prima parte a acestei carti se poate citi despre ghizi astrali, in general, despre cine sunt ei, ce vor de la noi si totodata si cum ne ajuta ei, de cele mai multe ori fara ca noi sa stim sa constientizam si sa atingem niveluri de spiritualitate din ce in ce mai inalte.
  Primele contacte ale autoarei cu Eli, primul ei ghid astral, o fiinta care in multe incarnari a fost o persoana foarte apropiata ei, sunt descrise amanuntit in aceasta lucrare, care contine deasemenea expresii detaliate despre multele calatorii astrale efectuate de Melfior Ra in compania si sub indrumarea lui Eli.
  Astfel cititorul e condus mai intai in Bulgaria in vizita la Maicuta Vanga. Aici Melfior Ra primeste multe invataturi si daruri spirituale si se intalneste pentru prima oara cu vamfienii (vezi "Calatorii pe Vamfim") si cu Invatatorul (vezi "Descifrarea Enigmelor Din Piramida Luminii Celeste") precum si cu Zen, cel de-al doilea ghid spiritual-literar-astral al ei, ghid cu care va conlucra in continuare si al carui corespondent in plan fizic il va recunoaste ca MAESTRU SPIRITUAL si vor conlucra si in plan astral cit si in plan terestru-tridimensional .
  Urmeaza o calatorie in plan fizic dar nelipsita de experiente oculte de la Sarmizegetusa-Regia, ruinele vechii cetati dace si sanctuarul Marilor Preoti ai lui Zamolxis. Deasemeni o serie de calatorii astrale in cele doua lumi pamantene si astrale, si anume Shambala Inferioara si Shambala Superioara, aflate in interiorul pamantului si respectiv deasupra lui, unde Melfior Ra intalneste entitati deosebite, de o inalta frecventa vibrationala si este condusa sa vada acea lume cu toate minunatiile ei, sa fie energizata si sa primeasca daruri de cunoastere ezoterica care sa-i ajute la indeplinirea cu succes a misiunii ei.
  Melfior Ra mai este condusa de nenumarate ori pe Luna, unde este martora la pregatirea acestui astru, pentru gazduirea pamantenilor care vor fi transferati acolo, intr-un viitor apropiat, pentru a fi pregatiti sa puna bazele noii civilizatii terestre, a noului Om pamintean din civilizatia urmatoare. Luna reprezenta "Arca lui Noe", pentru cei ce vor repopula Pamantul, atunci cand si el si ei vor fi pregatit pentru aceasta.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016