Crucea Energetica a Terrei

 

Editura Misiunea Romania, 2002

 

  Crucea Energetica a Terrei este un volum care este dispus sub forma a sapte carti, toate fiind in stansa legatura, astfel:

 Cartea Intai. Crucea Energetica a Terrei.
  Acesta prima carte dezbate general in prima parte a ei cele patru brate ale crucii care sunt marcate la capete cu cate o piramida. Autoarea prezinta locul si rolul acestor piramide precum si explicatii facand corelatie cu evenimentele importante ale istoriei, mai precis cu religiile aparute pe fiecare brat al crucii. In partea a doua a acestei carti autoarea descrie calatorii astale, calatorii in care Melfior Ra a primit cheia deschiderii celor sapte lacate simbolice, reprezentand fiecare in parte incheierea unui stadiu al evolutiei spirituale a acesteia.
  Cartea A Doua. Sistemul Solar.
  In acesta a doua carte se pot gasi informatiile existente in cartea "Calatorii pe Vamfim", astfel cei care nu au avut ocazia de a citi prima carte a autoarei pot aici afla continutul acesteia. Autoarea prin metoda dedublarii in plan astral are ocazia de a se afla in Univers la un nivel de unde poate contempla maretia acestuia, apoi trecand la sistemul nostru solar face calatorii pe planetele Vamfim (Marte) si Venus, pe Luna aici pe acest satelit natural al nostru afland informatii despre viitorul planetei noastre. In finalul acestei carti se gaseste un capitol despre "Politia Sanitara Extraterestra" un fel de entitati-protectoare ale spatiului. Acest capitol este interesant de citit de catre cei care sunt pasionati de explorarea sau cucerirea spatiului.
  Cartea A Treia. Piramida Sudica - Piramida Luminii Celeste.
  In aceasta carte gasim informatii despre piramida aflata la suprafata pamantului numita de noi Piramida lui Keops. Informatiile din carte sunt ca si la cartea precedenta dintr-o alta carte a autoarei, mai precis a doua ( "Descifrarea Enigmelor din Piramida Luminii Celeste" ). La sfarsitul cartii Melfior Ra se intalneste in interiorul piramidei cu Nostradamus, cel mai mare prezicator al omenirii.
  Cartea A Patra. Piramida Nordica.
  Piramida Nordica este piramida care se gaseste in Romania, si anume in interiorul Muntelui Retezat. Autoarea descrie interiorul acestei piramide intrucit a vizitat-o de mai multe ori in corp astral, astfel descopera aici informatii inmagazinate in globuri de cristal si se intalneste aici cu alte entitati iar unele dintre acestea se mainfesta si in plan fizic, dar vin aici pentru a primi cunoasterea din aceasta piramida, care este o SCOALA A INITIERII OCULTE .
  Cartea A Cincea. Piramida Estica.
  Autoarea prezinta piramida aflata pe bratul estic al crucii energetice, aceasta fiind aflata in Turicia in Podisul Anatoliei.
  Cartea A Sasea. Piramida Vestica.
  Melfior Ra afla si dezvaluie informatii despre aceasta ultima piramida, cea vestica aflata in Italia, mai precis in Sardinia. Gasim aici informatii si despre globul de cristal aflat in Muntii Pirinei, cristal depus acolo in urma cu 10 000 de ani de catre atlanti.
  Cartea A Saptea. Misiunea Romania.
  In aceasta ultima carte din acest volum de carti este prezentat "Tinutul Binecuvantat" cum il numeste autoarea, taramul tarii noastre. Sunt prezentate evenimente viitoare premergatoare noii Ere Spirituale de pe Terra, Era care va incepe odata cu activarea si punerea in lucru al bratului nordic al Crucii Energetice a Terrei, brat avand ca punct terminal piramida aflata in interiorul Muntelui Retezat din Romania.
  "A sosit Timpul" spune Melfior Ra, ca cei care vor binele Planatei si a omenirii, sa conlucreze pentru infaptuirea celor dorite din Inalt de catre Tatal Creator, Parintele Intregului Macrocosmos.

Daniel Sonea

  ...Egiptene frate elicea-nvarteste
Ca altfel Pamantul din drum se opreste... 

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016