Calator pe o raza III

 

Editura Solteris, 2002

 

"...Argumentele initiatei MELFIOR RA, autoare de interesante carti initiatice in domeniul fenomenologiei spirituale, pornesc de la prezenta acelui ghid spiritual care va conduce intregul proces de decorporalizare.
Ghidul devine astfel purtatorul spiritului, insotitorul lui, coordonatorul lui. Experinte de acesta natura au dat rezultate remarcabile si in reconstituirea unor imagini din vietile anterioare."

Ion Tugui

"...Melfior Ra este o adevarata celebritate in domeniul parapsihologiei cu o complexa personalitate si avand calitati extrasenzoriale de exceptie, capacitati de clarviziune si puterea de a calatorii in astral cu o usurinta uimitoare, se inscrie astfel in randul adevaratilor Maestrii. In desele noastre calatorii astrale, am avut prilejul si bucuria de a o insoti in locuri si dimensiuni despre care doar Ea a avut curajul si puterea sa le marturisesca publicului larg in lucrarile sale, unde momentele si faptele petrecute in astral au fost redate cu o acuratete si o precizie demne de munca unui inalt spirit."

Vasile D. Teodor

"...Melfior Ra isi aduce contributia prin informatii destul de importante, pe care le veti afla in cuprinsul acestei carti. Cel care isi "pune semnatura" in privinta informatiilor ce cuprind Lumina si Adevarul este Avatarul si de aceea, atat Melfior Ra cat si ceilalti membri ai echipei mentionati pe parcursul capitolelor, sunt mesageri si vase comunicante catre cei care au ochi de vazut si urechi de auzit. Caci cine are ochi de vazut, prin Melfior Ra il vede pe Avatar-Lumina, si cine are urechi de auzit, prin Melfior Ra il aude pe Avatar-Adevarul."

Contele Incappucciato

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016