Calator pe o raza vol II

 

Colectia Intalniri In Alte Dimensiuni, Editura Solteris, 2002

 

   Si in acest volum autoarea descrie cu mare acuratete cele trei NAVE-PLATFORME extraterestre, care stationeaza deasupra Terrei si cu precadere deasupra Romaniei. Cu profunda traire descrie calatoriile astrale in care a fost condusa de nenumarate ori pe aceste nave unde I s-au facut multe interventii pe corp astral, operatii a caror urmare au declansat in autoare anumite capacitati, considerate paranormale.
   Melfior Ra ne mai dezvaluie ca anumite entiati care conduc Navele-Mama, precum si mini-navele au corespondenti aici pe terra, si chiar in Romania. Autoarea a reusit sa descopere anumite persoane care sunt de fapt corespondentii comandantilor Navelor-Mama, precum a cunoscut in plan fizic si comandorii unor minu-nave-extraterstre.
   Din toate experientele si trairile sale Melfior Ra a inteles ca ceea ce pe Terra se numesc sfinti, ingeri, arhangheli, heruvimi si serafimi sunt de fapt fiinte imateriale extraterestre, care fac parte din diferite civilizatii superevoluate si care se ocupa in mod special de evolutia fiintelor umane terestre. A mai inteles autoarea, din intilnirile sale cu diferite entitati imateriale, ca acestea au posibilitatea sa ia diferite forme sau corpuri materiale asemanatoare sau identice corpurilor umane terestre. Precum pot deasemeni sa vietuiasca chiar simultan cu o fiinta terestra in corpul acesteia, sau sa preia un corp fizic si sa-l reanimeze atunci cind o fiinta umana terestra se afla in ceea ce se numeste starea de "moarte clinica".
   Pe Terra exista mai multe asemenea fiinte extraterestre superevoluate care utilizeaza trupuri ale caror spirite au fost chemate in alte spatii dimensionale, sau ale caror detinatori au fost de acord sa gazduiasca uneori "chiriasi extraterestri" aflati in Misiune pe Terra.
   Despre toate acestea, in cele 3 volume din " Calator pe o Raza " precum si in cartile care se afla in curs de editare si cele care urmeaza sa apara in viitor.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016