Calator pe o raza vol I

 

Colectia Intalniri In Alte Dimensiuni, Editura Solteris, 2001

 

   Fara un fir narativ bine determinat aceste trei volume sunt constituite dintr-o serie de "episoade" separate cu subiecte diferite, multe dintre ele neavand legatura cu cele precendente sau ulterioare, dar toate in stransa legatura cu ceea ce inseamna Misiunea Romania si promotorii acesteia, continand si un numar mare de poezii scurte cu subiecte referitore la capitolele pe care le insotesc.
   In multele "episoade" ale acestei carti Melfior Ra este condusa de Ylus, noul ei ghid astral (a carui prima aparitie in viata autoarei este descrisa in primele capitole) in multe locuri mai mult sau mai putin noi pentru ea, precum navele intergalactice care stationeaza in vecinatatea planetei noastre pentru a supraveghea buna desfasurare a unor activitati. A mai fost condusa in Templul Solar, pe planeta Sirius locuinta a unei rase extraterestre care lucreaza deasemenea pentru cauza spirituala a Pamantului, in Shambala, taramul din interiorul Pamantului unde intalneste fiinte superevoluate si traieste experiente spirituale. Deasemeni a mai fost in Soare, precum si in multe alte locuri cu profunda insemnatate spirituala-ezoterica-oculta unde intotdeauna primeste daruri si i se permite sa experimenteze energii si unde vibrationale care ii provoaca senzatii extaziante.
   In toate aceste calatorii astrale Melfior Ra intalneste spirite evoluate si superevoluate, dintre care pe unele le-a mai intalnit si a caror nume vor parea cunoscute celor care au citit si celelalte carti ale autoarei. Dintre acestea amintim nume ca : Shakti Saiv, Ashtan Sheran, Satya Sai Baba, Maestrul Noron, Zamolxis, ZVMT, CICNHT, Coriel . Avatarul, Santiana, Severin, Zen, Ontiu, Isis si Osiris, Kalki Avatar, Lao Tzi, si altele. De la unele dintre ele autoarea primeste ajutor fie sub forma unor instructiuni cu privire la Misiunea Romania fie, in unele cazuri, sub forma unor viziuni despre Pamant si soarta lui si a pamantenilor in viitorul apropiat despre civilizatii extraterestre care fac eforturi substantiale in scopul salvarii noastre, despre asteroidul care ameninta planeta noastra prin traiectoria si dimensiunile lui, sau despre unele vieti anterioare ale autoarei prin intermediul si amintirea carora la multe intrebari i se raspunde.
   Tot in aceasta carte se gasesc multiple referiri la rase extraterestre ca : Santini (benefici) si Saharienii (malefici) care se lupta pentru cucerirea spiritelor pamantenilor, la Avatarul Misiunii Romania si Cercurile sale, la semnificatia Ankh-ului egiptean, la ramuri ale fracmasoneriei si la fenomene apocaliptice si operatiuni de salvare a celor merituosi si multe alte amanunte interesante.

Valentin Teodorescu

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016