Aleh,prietenul meu astral

Colectia Incursiuni In Lumile Astrale, Editura Misiunea Romania, 1998

.

In aceasta carte autoarea descrie prietenia sa cu o entitate din alte spatii dimensionale, ALEH, cel care a condus-o in nenumarate calatorii astrale pentru a-i prezenta diferite forme de viata din Marele Univers. Este minunata prietenia si experintele pe care le-a trait intr-un rastimp de cateva luni, ( desi se aflau in corpuri si lumi diferite ) incepand cu ziua cand, ajutata din subtil, a descoperit yantra (desenul de pe coperta cartii ), simtindu-se foarte puternic atrasa de ea.
  Autoarei i se ofera cunoasteri despre viata si ocupatia entitatilor de pe Azur, despre unele Legi Universale, cateva lucruri despre ceea ce au facut pamantenii pentru a putea sa vada Lumina, despre Misiunea Romania, despre nivelul evolutiv al pamantenilor in comparatie cu cei de pe alte planete.
  In schimbul tuturor acestor experiente si invataturi Melfior Ra, face un serviciu nepretuit entitatii Aleh. Ea inlesneste printr-un manuscris al cartii de fata sa fie transmisa vibratia spirituala a lui Aleh, unei femei din orasul Oradea, spirit dual in alte vieti, al lui Aleh, care retraieste emanatiile unei iubiri de mult consumata, urmand ca mai tarziu, cand partea lui duala aflata acum pe Terra, va fi fi pregatita, sa se reintalneasca cu el in alt plan dimensional astral.
  De maxima importanta este si prefata cartii cu o binemeritata trimitere la " LUCEAFARUL" entitate astrala eminesciana, indragostita de o paminteana .

Valentin Teodorescu

Urmati prieteni cele spuse de Isus:
"Cel care cauta sa nu inceteze cautarea
pana ce gaseste;
si, cand va gasi,
el va fi uluit,
el se va minuna
si el va domni peste TOTUL."(Evanghelia dupa Toma, 2)
"Indrazniti, Eu am biruit lumea"(Ioan, cap. 16,33).
Pace si Iubire voua cititorilor acestei carti.

 

 

Copyright Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert 2016