Noutati

Programul lunii martie:

SIBIU  
Sambata 18 Martie 
Ora 10.00 - cursuri gradele  1, 2
Duminica 19 Martie
Ora 10.00  Workshop
CRAIOVA 
Sambata 25 Martie
Ora 10 Workshop
Duminica 26 Martie
Cursuri
Ora 10  gradele 1, 2
覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧
Inscrierile se fac la Persoanele de contact
覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧覧

" SOLICIT SPONSORIZARE

     In urma unor calatorii astrale, prin decorporalizare, am scris o noua carte, prin care voi aduce la cunostinta cititorilor, elucidarea multor enigme ale vietii pe Pamant. Dar, pentru editarea acestei carti si in timp cat mai scurt, solicit sponsorizare atat de la cititori cat si de la alte persoane fizice sau de la firmele care au aceasta posibilitate. In acest scop, rog viitorii sponsorii sa ma contacteze prin e-mail pentru a le oferi datele necesare depunerii sumelor oferite de ei. La dorinta lor vor fi mentionati in carte. Cu sincere multumiri anticipate si Binecuvantari Celeste, celor care vor da o mana de ajutor pentru descifrarea marilor taine, acum in aceste vremi de importante transformari ale nivelului de constiinta umana !
Melfior Ra

" Descifrarea tainelor vietii tale


     Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute , de catre cei interesati,  pentru a sti ce trebuie schimbat sau facut in viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
    Pentru realizarea fisei destinului este nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traiesti acum si daca se poate si o poza a persoanei. In acest scop pot fi contactata pe e-mail, iar doritorii vor avea in cel mai scurt timp Descifrarea destinului lor, a actualei vieti, a legaturii lor cu vietile anterioare, precum si care le este menirea, misiunea si lectia de viata a acestei intrupari .
   FISA DESTINULUI, contine descifrarea tainelor din TRECUT, PREZENT SI VIITOR. Va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.
Taxa este de 100 ron pentru persoanele din tara. Persoanele din strainatate ma pot contacta la e-mail: melfiorra@gmail.com

 

 Copyright ゥ Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert - 2016

ORGONITE


Cursuri
Tematica cursurilor

FISA DESTINULUI


Persoane de contact

Colectie Orgonite

Fisa destinului
CARTI

Fotografii din tabere
EMISIUNI TV.

Lumea misterelor
Poezii

Sant Mat
Vizitatori