Noutati

Programul lunii Mai:

CRAIOVA  20 Mai 

Sambata 20 Mai
Ora 10, Workshop
si lansarea cartii
“Incursiuni in stelara nava arcturiana “


CONSTANTA 26 - 27 - 28 Mai 
 
Vineri 26 Mai
Ora 16,30, lansarea cartii
Incursiuni in stelara nava Arcturiana.
Ora 18. Initierea SANT MAT
 Sambata 27 Mai - Cursuri
Ora 10 gradele 1, 2
Ora  13,30  gradele 3, 4
 Duminica 28 Mai
Ora 10 Workshop
Ora 13 gradele 5,6,7

——————————————————————–
Inscrierile se fac la Persoanele de contact
——————————————————————————–

     Prin bunavointa unor sponsori la inimile carora Dumnezeu a lucrat, am editat in scopul cunoasterii lumilor astrale cartea “INCURSIUNI IN STELARA NAVA ARCTURIANA “. Tin sa le multumesc si pe aceasta cale si le sunt profund recunoscatoare. Deasemenea tin sa multumesc domnului Sorin Tarcea si tipografiei SORY pentru daruirea cu care imi tiparesc cartile.
Melfior Ra

" Descifrarea tainelor vietii tale”


     Enigmele vietii si lectiile destinului pot fi cunoscute , de catre cei interesati,  pentru a sti ce trebuie schimbat sau facut in viata. Celor doritori li se va efectua FISA DESTINULUI in particular.
    Pentru realizarea fisei destinului este nevoie de datele nasterii: ziua,luna ,anul, nume si prenume, precum si localitatea, orasul, tara in care traiesti acum si daca se poate si o poza a persoanei. In acest scop pot fi contactata pe e-mail, iar doritorii vor avea in cel mai scurt timp Descifrarea destinului lor, a actualei vieti, a legaturii lor cu vietile anterioare, precum si care le este menirea, misiunea si lectia de viata a acestei intrupari .
   FISA DESTINULUI, contine descifrarea tainelor din TRECUT, PREZENT SI VIITOR. Va aduce la cunostinta aspecte din vietile anterioare, relatiile cu anumite persoane atat in trecut cat si in prezent, precum si ce va asteapta in viitor.
Taxa este de 100 ron pentru persoanele din tara. Persoanele din strainatate ma pot contacta la e-mail: melfiorra@gmail.com

 

 Copyright © Editura  Misiunea Romania  - Webdesign  Landt Robert - 2016

ORGONITE


Cursuri
Tematica cursurilor

FISA DESTINULUI


Persoane de contact

Colectie Orgonite

Fisa destinului
CARTI

Fotografii din tabere
EMISIUNI TV.

Lumea misterelor
Poezii

Sant Mat
Vizitatori